哪位英文高手看到的,麻烦帮帮忙翻译一下,着急着急,在线等!

7.TITLEANDRISKOFLOSSPropertyinandresponsibility(includingallriskofloss,damageordestru... 7. TITLE AND RISK OF LOSS
Property in and responsibility (including all risk of loss, damage or destruction and other liabilities and responsibilities implied by ownership) for Coal shall pass to Buyer upon delivery of such Coal to the Delivery Point.
dnsjzhujun
7。标题和遭受损失的风险
产权和责任(包括所有遭受损失的风险,损坏或破坏和其它债务和责任归属)所隐含的煤炭应当向买方交付时这样的煤、交货地点。
johnsen56
7、权益与损失风险
一旦煤炭交付到交货点,煤炭相关的产权和责任(包括丢失、损坏或毁灭和其它所有者的责任和相关责任)全部转交给了买方。