请帮忙翻译一段英文

DearBeloved,MynameisCorporalMaryAnnMacCombie(E-4).IamanAmericansoldierwithSwissbackgr... Dear Beloved,

My name is Corporal Mary Ann MacCombie(E-4). I am an American soldier with Swiss background,
serving in the military with the army 3rd infantry division. With a very
desperate need for assistance, I have summed up courage to contact you. I found
your contact particulars in an address journal. I am seeking your kind
assistance to move the sum of ($ 3.2 million u.s.dollars )three million, two
hundred united states dollars to you, as far as I can be assured that my share
will be safe in your care until I complete my service here, this is no stolen
money, and there are no danger involved. I am presently in a hospital
recovering from injuries sustained in a suicide bomb attack.

Source of money:

Some money in various currencies was discovered in barrels at a farmhouse near
one of Saddam's old palaces in Tikrit-Iraq during a rescue operation, and
it was agreed by staff Sgt Lee Mccoy and I that some part of this money be
shared among both of us before informing anybody about it since both of us saw
the money first. This was quite an illegal thing to do, but I tell you what? No
compensation can make up for the risk we have taken with our lives in this hell
hole.. Of which my brother in-law was killed by a road side bomb last week.
柯蔼恩
亲爱的亲爱的,

我的名字是下士玛丽安MacCombie(é - 4)。我是一个与瑞士背景的美国士兵,
在军队服役的第3步兵师。一个非常
迫切需要援助,我总结出的勇气与您联系。我发现
在杂志上您的联系地址资料。我要求你的盛情
援助动议(320万美元)的总和三百万,二
百美元给你,据我可以放心,我的份额
将在您的关心我的安全,直到我完成这里的服务,这是没有被盗
钱,有没有危险参与。我目前在一家医院
追讨在自杀炸弹袭击受伤。

资金来源:

各种货币的一些钱被发现在一间农舍在桶附近
一,在提克里特和伊拉克萨达姆的古老的宫殿在一次救援行动,并
与会者商定由参谋军士李麦考伊,我认为这笔钱的一些部分被
我们俩之间的共享,因为之前通知我们任何人都看到了关于它
钱第一。这是相当一个非法的事情,但我告诉你什么?无
赔偿可以弥补我们与我们的生活在这地狱采取风险
孔..其中我的兄弟媳妇被打死在路边炸弹的最后一周。
沉默De表白
我的名字是下士玛丽·安MacCombie(E-4)。我是一名美国士兵与瑞士背景, 在军队服役3步兵师和军队。有一个很 急需援助,我总结出勇气与你联系。我发现 你的联系地址资料的杂志。我正在寻找你的善良 协助移动的总和的320万美元(3万美圆的信用证),两种 名美国美元对你,只要我能确信我的份额 在你的呵护下会很安全,直到我完成了我的服务,这是没有偷来的吗 钱,而且也没有危险。我现在在一家医院 从伤病中恢复的持续在自杀式炸弹袭击。
钱的来源。
一些钱在各种货币被发现在一个农舍附近在桶 萨达姆的一个古老的宫殿Tikrit-Iraq在救援行动,和 它是由员工同意我,李警官里面的钱是部分 共享我们俩之前通知任何人它既然我们看见 这笔钱。这是一项了不起的非法的事情要做,但我告诉你什么?没有 补偿可以弥补这个风险我们已经与我们的生活在这个地狱 孔…我弟弟的婆婆被一条道路边炸弹上个星期。