英语是什么意思 帮我翻译下

GirlyouknowImissyousoIdidn'tknowwhyyouhadtogoYou'vehadenoughofourdistancebabyBeforeIh... Girl you know I miss you so

I didn't know why you had to go
You've had enough of our distance baby

Before I had the chance to say
I'm staying with you
For the rest of my life
Don't keep telling me these words
You don't know how much it hurts
And I'll promise you eternity
If you promise me your stay
But now it's too late
I have met is better

Hoped that you knew

I love you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
since818
这些话断断续续的,照着翻译吧,希望楼主自己能把意思串起来,弄明白……估计这是中国人写的,中国式英语——

女孩你知道我多想念你

我不知道你为什么要走
你已经受够了我们的分离,宝贝

曾经我有机会可以说
我要和你在一起
永远在一起
——别再跟我说这些
你不知道这样伤害有多深
我愿永久地答应,如果你许诺你留下

但是一切都晚了
我已经遇上一个更好的

希望你明白

我爱你
百度网友a82e249
女孩,你知道我是如此的想念你

我不知道为什么你走了
你有足够的距离,宝贝

在我有机会解释
我陪你
对于我的余生
别告诉我这些话
你不知道这是多么伤人
我会保证你永恒
如果你答应我你留下来
但是现在已经太晚了
我已经见过更好

希望你知道

我爱你! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !