假如你叫李华,刚刚升入高中。开学已经一个星期了,你认识了很多新同学和老师,还结交了许多新朋友,其中

假如你叫李华,刚刚升入高中。开学已经一个星期了,你认识了很多新同学和老师,还结交了许多新朋友,其中同桌怡欣是你最好的朋友。请你写信给老朋友琳林,介绍一下你的情况,并希望大... 假如你叫李华,刚刚升入高中。开学已经一个星期了,你认识了很多新同学和老师,还结交了许多新朋友,其中同桌怡欣是你最好的朋友。请你写信给老朋友琳林,介绍一下你的情况,并希望大家都能努力,为三年后的高考而奋斗。 展开
你家恶魔少爷
亲爱的琳淋:
开学已经一个星期了你还好吗?蛮久没见了,想你了。现在我很好哦,交到了新的朋友,认识了新的老师,在新的学校相处的不错。你呢?(这里,你可以说一下他的毛病,例如:你呢?有没有按时起床,有没有再次迟到?)你在那里有没有交到朋友?生活的还好吗?对了,我交到了一个最好的朋友,她叫怡欣,是我的同桌。琳淋,你不要有了新的朋友就把我这个老朋友忘了哟!(*^_^* )你记住,不管将来我有多少个朋友,我都不会忘了你!希望我们在后三年的日子里成绩名列前茅,为了后三年的高靠奋斗!加油!
你的老朋友 李华
xxxx年xx月xx日
翁的
How time flies!
It has been about one month since I entered high school. Now I’d like to tell you something about my school and my study. Our school is a very beautiful one, and it’s a key senior school. The teachers here are very excellent and their lessons are very interesting. I like them and I enjoy their teaching style. I have made many new friends here. Yi xin, my desk mate, is my best friend now. We share many interests and we can express our thoughts and feelings after classes, which help me a lot, because I sometimes feel upset especially when I am confused about some difficult lessons.
Let’s focus our energy on what we are learning and continue studying hard for the national college entrance examinations in three years.
匿名用户
促销方式与周边支付组人什么,你复古发的很特别 h7jnb
昆吾弘益FL
直接说加油就可以啦