求3部外国励志电影,及简短的英文简介

剑晓扬风

三傻大闹宝莱坞(印度电影)

《三傻大闹宝莱坞》(3 idiots)是一部根据印度畅销书作家奇坦·巴哈特(Chetan Bhagat)的处女作小说《五点人》(Five Point Someone)改编而成的印度宝莱坞电影,由拉库马·希拉尼(Rajkumar Hirani)执导。讲述了三位主人公:法兰(Farlan)(马德哈万 R Madhavan饰),拉祖(Raju)(沙尔曼·乔什 Sharman Joshi饰)与兰乔(Rancho)(阿米尔·汗 Aamir Khan饰)间的故事。该片一上映就打破了印度电影的票房纪录,创下了宝莱坞电影上映首日、上映首周和全球票房的最高纪录。2011年12月8日在中国大陆上映。

英文简介:"Three idots" (3 Idiots) is based on a India best-selling author Chetan Bahat (Chetan Bhagat) debut novel, "five people" (Five Point Someone) adapted from the India Bollywood film, directed by Rajkumar Hirani (Rajkumar Hirani). Tells the story of three protagonists: flange (Farlan) (Madhab Van R Madhavan ornaments), razuvius (Raju) (Sharman Josh Sharman Joshi ornaments) and Lan Qiao (Rancho) (Amir Khan Aamir Khan ornaments) the story between. The film was an instant broke the India movie box office records, a Bollywood film debut, in its first week and global box office record. Released in December 8, 2011, in Chinese.

阿甘正传(1994年汤姆·汉克斯主演电影)

《阿甘正传》(Forrest Gump),是一部根据同名小说改编的美国电影,小说作者温斯顿·格卢姆(Winston Groom),电影荣获1995年奥斯卡最佳影片奖、奥斯卡最佳男主角奖、奥斯卡最佳导演奖等6项大奖

英文简介:"Agam story" (Forrest Gump), is based on a novel of the same name American film, fiction writer Winston Glum (Winston Groom), the film won the 1995 Oscar for best film award, the Oscar Award for best actor, Oscar best director award 6 Award

勇敢的心(1995年梅尔·吉布森导演电影)

《勇敢的心》是由梅尔·吉布森 Mel Gibson导演的电影,讲述英雄之后华莱士带领苏格兰人民揭竿起义,对抗敌人的英雄故事。本片在1996年第68届奥斯卡金像奖角逐中获得最佳影片、最佳导演等5项大奖。另有同名歌曲和小说等。

英文简介:"Brave heart" by Mel Gibson Mel Gibson film, tells the story of the hero Wallace led the Scotland people's uprising, against an enemy hero story. The film won best picture, in 1996 sixty-eighth Oscar Award for Best Director Award in 5. Another song of the same name and fiction.

156*****148
阿甘正传 绝对励志 肖申克的救赎 也蛮好的
分为非我
可以推荐:肖申克的救赎、阿甘正传、放牛班的春天
但是本人水平有限 无法用英文做简介 建议去网上找找
匿名用户
幸福来敲门 肖申克的救赎 三傻大闹宝莱坞 风雨哈佛路
百度网友3041dba
我知道一部,哈佛风雨路!!
追答
很励志的,值得观看
追问
英文简介?