最敬爱的人英语作文

北京百利天下教育咨询有限公司
百利天下留学是百利天下教育旗下留学品牌,创办于2004年,专注高端申请,以留学咨询、留学职业规划、留学申请、留学签证为主营业务,申请范围涵盖美国、加拿大、英国、日本等国家。
如下:

一想起我的妈妈,我就会有一股暖流涌上心头。 我的妈妈品质高尚,和蔼可亲,穿着十分朴素,她看上去也普普通通,但对于工作却十分负责认真,对人态度也十分诚恳。生活中的她对我倾注了无尽的心血,投入了无限的爱,对我的关怀无微不至。
妈妈,您为了我付出了所有的心血,皱纹已过早地刻在了您的眼角,乌黑的双鬓已长出了细细的银丝。妈妈,我可爱的妈妈!我最敬爱的人!
The thought of my mother, I will have a warm current. My mother noble quality, affable, wearing is very simple, she also look ordinary, but is responsible for the work, attitude is also very sincere to people. In life she told me to pour into the endless effort, into the infinite love, care for me.
Mother, you to I pay all my effort, wrinkles have prematurely engraved in your eye, black double temples had grown out of the thin silver. Mom, my lovely mother! My favorite person!
rui_xing_
知道合伙人教育行家
在读博士研究生

most admirable person