前奏是下雨声,有一个男的给一个女的打电话,英语对话 5

他们是英语对话的,后面中间有个急刹车撞车似的声音,拜托了,找了好久了这首歌……不是这个是网络歌曲……不过谢了... 他们是英语对话的,后面中间有个急刹车撞车似的声音,拜托了,找了好久了这首歌……
不是这个 是网络歌曲…… 不过 谢了
秋天学习吧
husband:Darling, the phone is ringing, hurry up!
Wife: hello! Who is that?
Man: Filles, my dear, my honey, hold up, let me explain to you....
Wife: but..
Man: I promise you that I will never do that again, you are my all
Wife: but..
Man: No, listen, listen to me, I will die without you...
Husband: you have had a man outside, yes? Fillies!
Wife: I am not Fillies. You make a wrong telephone call...
Man: Why would have told me??
Now I have to say so again
(a moment later) Do you think it is effective to say so?
兰色_柠檬
是EMINEM的stan
前面不是打电话,是一对夫妇的对话
匿名用户
我想更懂你
不是刹车声 是关门的声音啦