in heaven是什么意思

Kshenhh

在天堂

双语例句

  • 1

    Where in heaven's name was she?

    她到底在哪儿?

    《柯林斯高阶英汉双解学习词典》

  • 2

    The sun rides high in heaven.

    红日高悬。

    《汉英大词典》

  • 请点击输入图片描述

  • 3

    The monkey king caused havoc in heaven.

    孙悟空大闹天宫。

    百度翻译例句库

  • 4

    "god in heaven, mary, what's happened to you!?"" I fell off my bike."

    “天啊,玛丽,你发生了什么事?!”“我从自行车上摔下来了。”

    百度翻译例句库

  • 5

    "unnatural son! you will be punished if there's a just God in heaven."

    “不孝的儿子!如果上帝是公正的,你一定会受惩罚。”