翻译 急~~高手帮助下 谢谢 翻译器的勿进啦~谢谢 20

A公司的人带着责任与梦想艰苦创业,公司不断发展壮大,成为今天集国际船舶代理、海上运输等业务于一体的综合性船务公司。经过多年发展,公司下设北京、厦门等多家分公司和办事处,服... A公司的人带着责任与梦想艰苦创业,公司不断发展壮大,成为今天集国际船舶代理、海上运输等业务于一体的综合性船务公司。经过多年发展,公司下设北京、厦门等多家分公司和办事处,服务口岸遍及全国各地,除此之外公司还配备了专业的物流仓库和堆场。 展开
晓萦晓漪
英文版:
A person with responsibility for the company's hard work and dreams, the company has grown to become today's set of international shipping agency, maritime transport and other services in an integrated shipping company. After years of development, the company consists of Beijing, Xiamen and many other branches and offices, service points throughout the country, in addition the company also equipped with a professional logistics warehouses and yard.
日文版:
同社のハードワークとの梦のために责任を持つ者は、会社が统合された海运会社の国际海运代理店、海上输送および他のサービスの设定されている今日に成长しました。开発年后、同社はほかに同社はまた、プロの物流仓库や庭を备えた、全国の北京、アモイや他の多くの支社支店、サービスポイントで构成されています。
韩语版:
회사의 노력과 꿈에 대한 책임을 가진 사람이 회사는 통합 운송 회사의 국제 해운 대리점, 해운 및 기타 서비스의 집합이고, 오늘 하루가로 성장했습니다. 개발 년 후에이 회사는 이외에이 회사는 또한 전문 물류 창고와 야드를 갖춘, 전국 북경, 하문 및 기타 여러 지점과 사무소, 서비스 포인트로 구성되어 있습니다.
以上是翻译中较常见的
楼主,下次记得写清楚翻译成什么!!!