外贸英语翻译

Goodtohearformyou.Icannotsendyouasampleofthepaper24gram+PE.Ipay$1.05forarollof80sheet... Good to hear form you.
I can not send you a sample of the paper 24gram + PE.
I pay $1.05 for a roll of 80 sheets, without CAP`s in the end ($1.19 with CAP`s,) and with an order of 25000 pcs include fraight to Oslo port, also called CIF.
I understand that it`s a problem for you for this 24 gram paper, so let`s hold on to the Airlaid - it`s up to you.
Airlaid $2.54 CIF Oslo is okay.
trading138
很高兴听到好消息!。
我不能给你一个文件样品,24克+PE。
我付了80张卷1.05美元无盖,不包括CAP`和25000个的包括空运奥斯陆港口,也称为到岸价。
据我了解,这个问题`山24克纸所以咱们点到无尘纸举行 -
它看你的决定了。
无尘纸CIF 2.54美元奥斯陆是可接受
johnsen56
听到你的回音,我感觉很好。
我不能发给你24克+PE的纸张样本。
我愿意每卷(80页)支付1.05美元,不带终端的CAP(含CAP的单价为1.19美元),订货数量为25000件,货物发至奥斯陆港口,CIF.
我理解:对你来说,搞到24克的纸张是有困难,所以,让我们紧紧抓住气流成网非织造布,这主要取决于你哟.
气流成网非织造布CIF奥斯陆港口的价格2.54美元,是可以的.