一道初二英语题

Idon'tthinkit'salwaysrighttobebusy__________(make)moneyallday.明天就要考试了,一定要讲明白原因啊... I don't think it's always right to be busy __________ (make) money all day.
明天就要考试了,一定要讲明白原因啊
柔润还恬淡的焰火T
making
be busy doing sth (固定短语)忙于做某事

相关资料:
形容词 a.

1.忙碌的,繁忙的[(+with/at/over)][(+in)][+v-ing]
He is busy at work.
他忙着工作。
I am busy writing a novel.
我正忙于写小说。
Jean is busy with her work.
琼忙于自己的工作。
2.充满活动的;热闹的
Yesterday I had a busy afternoon.
昨天下午我很忙。
3.【美】(尤指电话线)正被占用的,不通的
Sorry, her phone is busy.
抱歉,她的电话正在使用中。
4.【贬】杂乱的,使人眼花缭乱的
5.爱管闲事的

及物动词 vt.

1.使忙于[+oneself][(+with/at/about/in)]
Bill busied himself with collecting materials.
比尔忙于收集资料。
冒泡蟹
making
紫罗兰薰1314
making
be busy doing 忙于做某事
匿名用户
making 因为be busy doing sth。
蓝天白云沙琪玛
making