一道英语语法题~急急急~~~

Itwastoliveaquieterlife_____Mrs.Evansdecidedtosettleinthecountryside.A.whenB.whyC.whe... It was to live a quieter life_____Mrs.Evans decided to settle in the countryside.
A.when B.why C.where D.that
选什么呀?为什么呀?原因说的详细的给分~~~
crestina18
D.that
强调句型:it + be + 强调的成分 +that从句(句子剩下的部分)

这句话的正常语序是
Mrs.Evans decided to settle in the countryside to live a quieter life.

强调(目的)的部分,因此就变成
It was (to live a quieter life) that Mrs.Evans decided to settle in the countryside.

希望你能看懂~~
殷崇康
D.that------------强调句型
cwd217
D.that
it +be动词+that从句 强调句型

It is this place that i was robbed.
It was that car that he lost.
婷2010年
选D
when 是时间的,跟时间没关系
why是表前后因果关系
where是地点