英语作文If I am a doctor,300-500词,带原文翻译!!!在线等,到明天中午 10

请发到Q六七零一八二六六零,附带id,有悬赏我要发的,不是发的不算,更不要随便百度的... 请发到Q六七零一八二六六零,附带id,有悬赏
我要发的,不是发的不算,更不要随便百度的
我叫盖世萌太
If I'm a doctor, the first thing to learn is how to ask for red packet from patients. You know sometimes it's an art to ask for additional favour fee, you'll not make a request directly, instead, an indication is what works. As for my professional skills, you don't need to worry about once you understand the undertable rules.
That's me, a god damned doctor in China.
如果我是一个医生,要学的第一件事就是如何问红封包从病人。你知道有时要求额外的好处费是一种艺术,你会不直接,要求相反,指示的作品是什么。作为我的专业技能,你不需要担心一旦你理解了床下的规则。
这是我在中国,一个该死的医生。