写一篇你考上大学来邀请别人到你家聚会的英语作文要求: 说明:请按照下述要求,写一封邀请函。发信人

李宏收信人:章明内容:1.李宏邀请章明来参加家里举办的一个小型聚会以庆祝李宏考上河南科技大学要求:说明:请按照下述要求,写一封邀请函。发信人:李宏收信人:章明内容:1.李... 李宏  收信人:章明  内容:
  1.李宏邀请章明来参加家里举办的一个小型聚会以庆祝李宏考上河南科技大学

要求: 说明:请按照下述要求,写一封邀请函。发信人:李宏  收信人:章明  内容:
  1.李宏邀请章明来参加家里举办的一个小型聚会以庆祝李宏考上河南科技大学

2.只邀请几位好朋友,希望章明能带她的妹妹章丽一起参加;
  3.时间定在下周六,8月18日晚上7点;
  4.知道他们很忙,但希望他们能来参加,并热切盼望其到来。

2.只邀请几位好朋友,希望章明能带她的妹妹章丽一起参加;
  3.时间定在下周六,8月18日晚上7点;
  4.知道他们很忙,但希望他们能来参加,并热切盼望其到来。
左槛
Ming Zhang,

I would like to invite you to a small party to celebrate my admission to Henan
University of Science and Technology. We will have food (including dumplings and
vegetarian options) prepared. It would be a private small party and you are welcome to
bring your sister Li Zhang as a guest. I know that you are very busy. However, we
earnestly hope that you two can come and have a great time.

Date/Time: Saturday 7 pm, Saturday, Aug. 18th.
Address: 150 Jianguo Ave. Zhenzhou, Henan

RSVP by responding to this email by Tuesday, Aug. 14th.

Cordially,

Hong Li

注:RSVP: 敬请赐复 (这个备注只是学习英语用,不要放到邀请信里。)