英语翻译 汉译英

我们应该把自己放在第一位,只有照顾好自己那些爱我们的人才不会担心。放在第二位的是父母,因为他们给予我们生命,为我们付出的太多太多。而我们照顾他们的时间却很少。放在第3位的... 我们应该把自己放在第一位,只有照顾好自己那些爱我们的人才不会担心。放在第二位的是父母,因为他们给予我们生命,为我们付出的太多太多。而我们照顾他们的时间却很少。放在第3位的是丈夫或妻子,因为他是陪伴我们一生的人。放在最后的是孩子,因为他长大以后也会有自己的幸福。 帮忙翻译一下 展开
清明时节愁断肠
We should put oueselves first.Only when we take good care of ouselves wll those who love us no longer be worried about us.
Second should be our parents.They gave our lives and have done too much for us.On the same time we have less time to look after them.
Third will be husband or wife.He/She is the one who will accompany us throughout our lives.
Last is the children.They will have their own happiness when they grow up.