假如你是李华,今年暑假你在新西兰旅游时寄宿在你的笔友Susan家里,但是回到中国时你才发现把一个在

假如你是李华,今年暑假你在新西兰旅游时寄宿在你的笔友Susan家里,但是回到中国时你才发现把一个在新西兰购买的要送朋友的礼物落在他家你住的房间,请你写一封信给他1感谢对方... 假如你是李华,今年暑假你在新西兰旅游时寄宿在你的笔友Susan家里,但是回到中国时你才发现把一个在新西兰购买的要送朋友的礼物落在他家你住的房间,请你写一封信给他
1 感谢对方的热情款待
2 希望对方能帮你寄回礼物
3 邀请对方来中国游玩
匿名用户
Dear Susan:
Thank you for your help to make me have the good journey in New zealand. I`m so sorry to trouble you again. I forgot something in your house. It is a gift for my friend, so could you send it to me?
Best regards
Li Hua
追问
1 感谢对方的热情款待
2 希望对方能帮你寄回礼物
3 邀请对方来中国游玩