好听的歌忧伤点的

英文的... 英文的 展开
girlqinglang
听过JAMES BLUNT的Goodbye my lover,我第一次听就深深地爱上了。他的很多歌曲都很好听~ 这首歌曲的视频也做得非常的好~我很喜欢~还有You are Beautiful。

附上歌词:Goodbye my lover(再见我的爱人)- JAMES BLUNT

Did I disappoint you or let you down?
我让你失望或使你消沉吗~?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
我应该感到内疚或让罪恶感降临吗~?
'Cause I saw the end before we'd begun,
因为我在我们开始之前就看到结束了
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
是的,我看到你盲目且我赢了
So I took what's mine by eternal right.
於是我永恒的拿走属於我的
Took your soul out into the night.
拿走你的灵魂到夜里来
It may be over but it won't stop there,
也许结束了,不过它并不会在那里停止
I am here for you if you'd only care.
如果你在意的话,我一直在这里等著你
You touched my heart you touched my soul.
你触碰我的心,触摸我的灵魂
You changed my life and all my goals.
你改变了我的生活且改变了我的方向
And love is blind and that I knew when,
我知道爱在何时是盲目的
My heart was blinded by you.
我的爱因你而盲目
I've kissed your lips and held your head.
我亲吻你的嘴唇且扶著你的头
Shared your dreams and shared your bed.
和你共享梦与床
I know you well, I know your smell.
我知道你很好并且知道你知道
I've been addicted to you.
我已完全沉溺於你

Goodbye my lover.
再见了我的爱人
Goodbye my friend.
再见了我的朋友
You have been the one.
你曾经一度在那里
You have been the one for me.
你曾经为了我在那里

I am a dreamer but when I wake,
我是个作梦的人却醒了过来
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
你打碎了我的心灵,就如你带走我的梦
And as you move on, remember me,
要是你往前走,请不要忘记我
Remember us and all we used to be
记得我们,且记得我们的每件事
I've seen you cry, I've seen you smile.
我看过你哭也看过你笑
I've watched you sleeping for a while.
我也看过你入睡
I'd be the father of your child.
我也成经当过你小孩的父亲
I'd spend a lifetime with you.
我付出了生命何你在一起
I know your fears and you know mine.
你我都知道彼此的恐惧
We've had our doubts but now we're fine,
曾经我们质疑过对方,现在一切都好
And I love you, I swear that's true.

而且我爱你,不容质疑
I cannot live without you.
没有你我便活不下去

And I still hold your hand in mine.
而我仍然握著你的手
In mine when I'm asleep.
再我睡梦时
And I will bear my soul in time,
我会承受我的灵魂
When I'm kneeling at your feet.
当我跪在你脚旁

Goodbye my lover.
再见了我的爱人
Goodbye my friend.
再见了我的朋友
You have been the one.
你曾经一度在那里
You have been the one for me.
你曾经为了我在那里

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
我是如此的空虚,亲爱的,我是如此空洞
I'm so, I'm so, I'm so hollow.
我是如此的,如此的,如此的空洞

http://v.youku.com/v_show/id_XMjAxNjU1MTg4.html
百度网友de59dd2
1.《寂寞在唱歌》——阿桑
2.《受了点伤》——阿桑
3.《我的快乐》——锦绣二重唱
4.《学会离开》——锦绣二重唱
5.《听说爱情回来过》——彭佳慧
6.《相见恨晚》——彭佳慧
7.《没那么简单》——黄小琥(听听胡夏、李炜的男生版也不错)
8.《家后》——江蕙(闽南语)
9.《望春风》——陶喆
10.《到不了》——范玮琪(我是看快男时听李炜唱了后喜欢上这首歌的,很好听)
11.《星月神话》——金莎
12.《沿海地带》——弦子
13.《简简单单》——林俊杰(还有《忘记》)
14.《情书》——张学友(很老的一首歌,不过最近听来很有味道)
15.《一直在找一个人》——冯玮君(有段时间非常喜欢这首歌)
16.《目击者》——黄义达(我还喜欢《如果爱,就现在吧》)
17.《黄昏晓》——王心凌(还有《我会好好的》)
18.《记得》——张惠妹
19.《我们没有在一起》——刘若英(《知道不知道》)
20.《电台情歌》——莫文蔚
好,就这些吧!如果有没听过的就听听看吧!
张晓川zgc
我认为《解夏》挺好听的 还有《关不上的窗》也很好听
寒栗BJ
whatever happen,
childhood,
give in to me,
you are not alone,
don't walk away,
cry,
for all time,