求一篇英语小作文: 60

要求:你得知学校图书馆招聘一位周末兼职助理, 觉得你的朋友乔治比较适合这个职位,告知他这个消息并鼓励他去试试.... 要求:你得知学校图书馆招聘一位周末兼职助理, 觉得你的朋友乔治比较适合这个职位,告知他这个消息并鼓励他去试试. 展开
heweina
Dear George,
I learn that the school library is looking forpart-time weekend assistant , feel that you areare more suitable for the position , so inform you of the news and hope you can try.
Yours friend
百度网友f1f7656
去个屁,回家睡觉
中公教育
中公教育是大型的多品类职业教育机构。在全国拥有1859个直营网点,覆盖319个地级市。主营业务横跨招录考试培训、学历提升和职业能力培训3大板块,提供超过100个品类的综合职业就业培训服务。

百度网友214f371
世家阿胶糕的事吗,
星辰风少
多少字,什么水平,小学初中高中大学?
追答
Dear George
I am Li Hua.Do you know? Our school library has been built and opened to students, but we still lack a part-time assistant for the weekend. I think you are very suitable for this position.
First of all, you like quiet environment very much, so a quiet library will be a good place for you.
In addition, you like to read books. As a new library of a famous university, we have enough books for you to read.
So ,If you think this is a good errand, please go to the library to interview before Friday.
Best wishes
Yours
LiHua