求高手英语翻译

OnlineShoppingOnlineshoppingisanewwayofshopping.Younolongerneedtowalkaroundhundredsof... Online Shopping
Online shopping is a new way of shopping. You no longer need to walk around hundreds of shops looking for the items you need. Nowadays, you can sit at your desk and shop for just about anything. All you need is a computer which is linked to the Internet.
Shopping on the Internet is becoming increasingly popular. Americans spent over $ 2.5 billion in online shopping in 1998. This figure is expected to reach $ 40 billion by the year 2008.
People can shop for a variety of products on the Internet. Physical products include items such as books, CDs, clothes and food. These types of products are the most common purchases online. You can also buy information products such as online news or magazine stories, or you can download computer software through the Internet. Services such as booking airline tickets, reserving hotels or renting cars are also available on the Internet. You can also go shopping on the Internet for entertainment services and take part in online games or e-mail “chats”.
Online shopping offers a number of benefits for the shoppers. The most important advantage is convenience. You can shop when you like as the online shops are often 24 hours a day, and you do not have to queue with other shoppers at the check-out counters. Secondly, it is easy to find what you are looking for online. Finally, it is often cheaper to buy goods through the Internet, and you can tell the shop exactly what you want.
The main disadvantage of online shopping is that you cannot actually see the products you are buying or check their qualities. Also, many people enjoy shopping in the city and miss the opportunity to talk to friends. Some people are worried about paying for goods using credit card, so online companies are now finding ways to make online payment safe.
Online shopping is sure to become more and more popular in the years ahead. It promises to change the way we buy all kinds of things—from tonight’s dinner to a new car.
fdzq2009
网上购物是一种新的购物方式。你不必为了想要买的东西而奔走许多的店铺。现在你只要坐在电脑前就可以买到你想要的任何东西。你所要做的就是要有一台联网的电脑。
网上购物现在越来越流行。在1998年美国人花在网上购物的钱就到25亿之多。这个数字有望达到400亿到2008年。
人们在网上能够买到各种各样的东西。物质的东西包括书籍、衣服、唱片、食物。这些种类的东西是网上的热销货。你也可以在上面买到信息产品,像网上信息,杂志故事,你也可以通过网络下载电脑软件。在网上你还可以享受预定机票、酒店和出租汽车的服务。你可以在上网享受娱乐服务、参见网上游戏和email的聊天。网上购物给购物者带来许多的好处,最重要的是便利。你可以随时购物,因为网上的店都是一天24小时营业的,这样你也就省去了在柜台前排队付钱的麻烦了。第二点,你可以在网上轻易找到你想要的东西。通常情况下网上买的东西都比较便宜你也可以告诉店家你要买的东西。
网上购物一个最大的缺点是你不能实际见到你想要买的东西和它的质量。同时,喜欢在城市里购物的人就失去了一个和朋友交谈的机会了。一些人还担心用信用卡付钱。所以网上的公司现在在想方法是网上支付更加的安全。
随着一年一年的过去,网上购物肯定会越来越流行。它承诺改变我们买各种东西的方式--从今晚的晚饭到一辆新车。
风の逍遥子11
网上购物
网上购物是一种新的购物方式。您不再需要四处走动,为寻找你需要的物品的商店数百人。如今,你可以坐在你的办公桌和商店几乎任何东西。所有你需要的是它链接到Internet的计算机。
网上购物正在成为越来越受欢迎。美国人在网上购物花费在1998年超过25亿美元。预计这一数字到2008年达到400亿美元。
人们可以购物了互联网上的各种产品。体育产品包括书籍,光碟,衣服和食品。这些类型的产品是最常见的网上购物。您也可以购买,如网上新闻信息产品或杂志的故事,也可以通过互联网下载的计算机软件。服务预订机票,酒店保留或租用汽车等也可在互联网上公布。您还可以继续为娱乐服务的网上购物,参与网上游戏或电子邮件“交谈”的一部分。
网上购物提供了购物者的福利号码。最重要的优势是方便。你可以在你喜欢购物的网上商店往往是一天24小时,你不必与在退房时柜台其他购物者的队列。其次,很容易找到你网上寻找。最后,它往往是便宜通过互联网购买商品,你可以告诉店正是你想要的。
网上购物的主要缺点是,你不能真正看到你所购买的产品或检查他们的优点。此外,许多人喜欢购物的城市,错过了机会,和朋友聊天。有些人对商品使用信用卡支付担心,所以网络公司正在寻找办法,使网上支付的安全。
网上购物必将成为越来越流行,在未来的日子。它承诺改变我们买各种东西,从今天晚上的晚宴上一辆新车。
J念娜
网上购物
网上购物是一种新的购物。你不再需要到处走走数以百计的商店寻找他所需要的项目。如今,你可以坐在你的办公桌,购买任何事。你所需要的是计算机相连接到英特网。
在因特网上购物变得越来越受欢迎。美国人花了超过25亿美元,在网上购物,在1998年。这一数字将达到400亿美元的2008年。
人们可以买各种产品在互联网上。物理产品包括的物品,例如书籍、cd、衣服和食物。这类制品是最普通购买在线。你还可以购买信息产品如在线新闻或杂志小说,或者你可以下载电脑软件通过互联网。服务,如预订机票、保留宾馆或租用车也可以在因特网上获得。你还可以在因特网上购物娱乐服务和参加网上游戏或电子邮件“聊天”。
网上购物提供了许多人的福利。最重要的优势方便。如果你喜欢的话,你可以去网上店铺的通常是一天24小时,你也不必排队和其它顾客在检测计数器。其次,很容易发现你正在寻找的在线。最后,它经常比较便宜来购买商品,在网上商店,你能告诉你到底要什么吧。
网上购物的主要缺点是,你不能清楚的看到这些产品您是购买或检查他们的素质。并且,许多人都喜欢去这座城市和错过这次机会想和朋友聊天。有些人担心支付货物使用信用卡,所以网络公司的现在,想尽办法使网上支付安全的。
网上购物肯定会成为越来越受欢迎,在新的岁月。这一定会改变我们买各种各样的things-from今晚的晚餐一辆新汽车。