扫一扫英语翻译?

小星星教育知识分享

scan。

干完活后把地扫一扫。

Please brush the floor over when you have finished.

等扫完院子,我们顺手儿把房间也扫一扫吧。

After sweeping the courtyard, we might as well clean the rooms.

请不要再迷倒那些女生了,去扫一扫别的地方吧。

Can you please stop sweeping girls off their feet and go sweep something else?

车库需要再扫一扫。

The garage needs doing out again.

院子打扫清爽,二太太叫他顺手儿也给屋中扫一扫。

The yard swept, the No.2 wife told him to sweep their rooms while he was at it.

xingxingjiaoao

扫一扫翻译成英语可以是两个单词. scan it/them.注意,这里指的是扫描。
情感专家十万个为什123

扫一扫英语翻译,这款软件是可以使用的,自己自己下载一个软件就可以使用了。
Holyield

扫一扫
英文翻译如下
scan

例句
干完活后把地扫一扫。

Please brush the floor over when you have finished.

等扫完院子,我们顺手儿把房间也扫一扫吧。

After sweeping the courtyard, we might as well clean the rooms.
q喜气洋洋p

扫一扫英语翻译:scan
scan
英 [skæn] 美 [skæn]
vt. 细看,审视;粗略看,浏览;扫描检查(物体或身体部位等);(机器或计算机程序)扫描,察看;将(文件、照片等)扫描进计算机;(用声呐或雷达)扫描,扫掠;(诗)符合格律,韵节合拍;用(光束)扫描;电视扫描
n. 快速查阅,浏览;(医疗)扫描检查;扫描图;胎儿扫描检查