大家帮忙翻译一个句子,谢谢O(∩_∩)O~

Butthereisofcultureanotherview,inwhichnotsolelythescientificpassion,thesheerdesiretos... But there is of culture another view, in which not solely the scientific passion, the sheer desire to see things as they are, natural and proper in an intelligent being, appears as the ground of it. 展开
红酒青豆
但在文化的另一面,任何智慧生命都会自然而必然地在此基础上表现出那种纯粹的想要看透事物本质的渴望,而不仅仅是对科学的激情。
百度网友69ba1b6
但是还有另一种关于文明的见解,一个智慧生命会自然而然地表现出想要看到事物本质的纯粹的渴望,不单单是出于科学的激情。
w94741
但有文化另一种观点,而不仅仅是科学的激情,纯粹的欲望看清事物的真实面目,自然和适当的具有智慧的生物,出现在地面。