前面是女生哈哈啊哈啊后面是男生英文的歌?

匿名用户

听力确实不错喔,是Jewel的歌.
stay here forever-Jewel

Oh (Oh)Oh (Oh)Oh Oh哦(哦)哦(哦)哦 哦

I'm laying here dreaming, Staring at the ceiling

我盯着天花板做着白日梦

Wasting the day away

把全天都浪费了

The world's flying by our window outside

世界从我们的窗外飞奔而过

But hey baby that's OK

嗨,宝贝,没关系

This feels so right it can't be wrong

这种感觉真对真完美,不可能错

So far, as I can see

在我能看见的未来里这不可能错

Where you wanna go

你想去哪里

Baby I'll do anything

宝贝、我什么都愿意【意思是你去哪里我都跟着】

Cause if you wanna go, baby let's go

只要你想去【去哪里都行】,宝贝,咱们就出发

If you wanna rock on, I'm ready to roll

如果你想摇摆起来,那就准备好 【意思是如果你想怎样、我也想怎样】

And if you wanna slow down

如果你想放轻松去过、慢慢的去过

We can slow down together

那咱们就一块过【我陪你、我不着急】

If you wanna walk, baby let's walk

如果你想走走,宝贝,那咱们就去走走
Have a little kiss, have a little talk

亲亲嘴, 聊聊天

We don't gotta leave at all

假如说不想走的话我们哪都不去

We can lay here forever

我们可以永远躺在这里

Stay here forever

永远待在这里

Oh Oh Oh Oh

噢 哦 噢 哦

If you wanna see that Italian tower leaning

如果你想看那个斜着的意大利塔楼的话

Baby we can leave right now

宝贝,我们可以马上动身

If that's too far

如果那太远了

We can jump in the car, and take a little trip around
town

那咱们就进车里头,你要是想去远了旅游的话也行、要是想出去走走的话也行

They say that California is nice and warm this time of
year

他们说,每年的这个时候加利福尼亚美丽而温暖

Baby, say the word, and we'll just disappear

亲爱的,只要你开口,我们马上就去

Cause if you wanna go, baby let's go

只要你想去,宝贝,咱们就出发

If you wanna rock on, I'm ready to roll

如果你想摇摆起来,那就准备好 【意思是如果你想怎样、我也想怎样】

And if you wanna slow down

如果你想放轻松去过、慢慢的去过

We can slow down together

那咱们就一块过【我陪你、我不着急】

If you wanna walk, baby let's walk

如果你想走走,宝贝,那咱们就去走走

Have a little kiss, have a little talk

亲亲嘴, 聊聊天

We don't gotta leave at all

假如说不想走的话我们哪都不去

We can lay here forever

我们可以永远躺在这里

Stay here forever

永远待在这里

Oh, It's a big world for a boy and a girl

噢,这个世界对于一个男孩和一个女孩是多么的大

Letting go of it all

放开抛开、放开一切

Holding on to one another

紧紧抓住对方

Oh, there's a whole lot of world to discover,Under the
covers

哦,在我的内心里你还会有更多的发现

Cause if you wanna go, Baby let's go

只要你想去【去哪里都行】,宝贝,咱们就出发

If you wanna rock on, I'm ready to roll

如果你想摇摆起来,那就准备好 【意思是如果你想怎样、我也想怎样】

And if you wanna slow down

如果你想放轻松去过、慢慢的去过

We can slow down together

那咱们就一块过【我陪你、我不着急】

If you wanna walk, Baby let's walk

如果你想走走,宝贝,那咱们就去走走

Have a little kiss, have a little talk

亲亲嘴, 聊聊天

We don't gotta leave at all

假如说不想走的话我们哪都不去

We can lay here forever

我们可以永远躺在这里

Stay here forever

永远待在这里

Oh Oh Oh Oh Oh

噢 哦 噢 哦 噢

(详情查看)