黑板擦用英语怎么说

古娜拉乌漆嘛黑sjy

黑板擦用英语:rubber或者blackboard eraser

黑板擦的英语rubber造句

1、a polymer of vinyl chloride used instead of rubber in electric cables一种乙烯基氯化物的聚合体,代替橡胶用于电缆中。

2、APPLICATION OF THE GREY SYSTEM GM (1,1) MODEL TO RUBBER YIELD PREDICTION用灰色系统GM(1,1)模型预报橡胶产量

3、Bales of rubber were being weighed at a godown.当时大包的橡胶正在货栈被称重。

黑板擦的英语blackboard eraser造句

1.He Wiped Out With An Eraser What He Had Written On The Blackboard.他用黑板擦把他在黑板上写的东西全擦掉了。

2.You Can Rub Out The Chalk Marks With The Eraser.你可以用黑板擦把粉笔印擦掉。

3.The Teacher Suggested That We(Should)Clean The Blackboard After Class.老师建议我们课后把黑板擦了。

4.A BlackBoard That RuBs Clean Easily.很容易擦干净的黑板

5.Removes Chalk Marks From Blackboard.从黑板上擦掉粉笔痕迹。

擦黑板的英文:clean the blackboard