谁能帮我翻译一下这篇英语短文,尽可能生动一点,跪求……悬赏另谈

StudyingabroadEveryyear,thousandsofstudentstraveltoforeigncountriestostudy.Morethan30... Studying abroad
Every year ,thousands of students travel to foreign countries to study. More than 30 percent of these students go to the United States .Around 15 percent go to France, and percent to both England and Germany .A little less than 10 percent go to Australia ,and around 5 percent go to Canada.
No matter where a student choose to study ,there are some things universities around the world require. First, all the students must graduate from high school before they can apply to enter the university. Universities in the United States, Australia, and Canada usually require some kind of standardized exam, such as the SAT in the United States .Students who do not come from English-speaking countries also must take a test such as the TOEFL in the United States and Canada to show they know enough English to student in English. England and Australia require students to take the IELTS.
In most countries ,students must apply to each university they hope to go to .However, students applying to universities in England can use one form to apply to several universities at the same time .Students can apply to six universities at one time through the British Council. This can save students a lot of time and money .For universities in other countries, students must fill out different forms for each university and pay a fee with each application.
应该是:
出国留学
每年都有数千名学生到国外旅游学习。超过百分之30的这些学生去美国。百分之十五左右前往法国,英格兰和百分之德国。略低于百分之十到澳大利亚,和5个百分点左右去加拿大。
无论身在何处的学生选择学习,有一些事情在世界各地大学的要求。首先,所有的学生必须高中毕业才可以申请进入大学。在美国,澳大利亚和加拿大大学通常需要一些标准化考试,如在美国SAT考试,善良。谁不是来自英语为母语的国家,例如在美国也必须采取托福考试的学生和加拿大,以表明他们知道足够的英语用英语的学生。英国和澳大利亚要求学生参加雅思。
在大多数国家,学生必须向每所大学,他们希望去。然而,学生在英国大学申请通过英国可以使用一个表申请在同一时间,几所大学。一次学生可以申请六所大学会。这可以节省学生的时间和金钱。对于其他国家的大学,学生必须填写为每所大学不同的形式和支付与每个应用程序的费用。
乃胜山林B
出国留学,每年数以千计的学生到国外旅游学习。百分之30以上,这些学生去美国。百分之十五左右前往法国,英格兰和百分之德国。略低于百分之十到澳大利亚,和5个百分点左右去加拿大。不管在哪里一学生选择学习,有一些事情需要在世界各地的大学。首先,所有的学生必须高中毕业才可以申请进入大学。在美国,澳大利亚和加拿大大学通常需要一些标准化考试,如在美国SAT考试,善良。谁不是来自英语为母语的国家,例如在美国也必须采取托福考试的学生和加拿大,以表明他们知道足够的英语用英语的学生。英国和澳大利亚要求学生参加雅思考试。在大多数国家,学生必须向每所大学,他们希望去。然而,学生在申请英国大学可以使用一个表申请同时在几所大学。学生可适用于在一六所大学通过英国文化协会的时间。这可以节省学生的时间和金钱。对于其他国家的大学,学生必须填写为每所大学不同的形式和支付与每个应用程序的费用。
雪影暗舞
上面大大的答案我做个小小补充哈^_^
第一段:
我觉得thousands of 译成“成千上万”比较好。
percent用的单数,应该是“1%的学生分别去英国和德国。”
第二段
“无论选择何处的大学,有些事都是必备的。”(有点意译,不过貌似会通顺些)
第三句“在美国……,学生入学需要通过一些标准化测试,例如美国的SAT考试。”
把“善良”删了(没想明白怎么来的= =~1L脸滚键盘了吧。。。呵呵,开玩笑。)
后面一句:“那些不是来自以英语为母语国家的学生,若是想申请美国、加拿大等国的大学,还需要通过像TOEFL一类的考试,以此证明他们有用英语学习的能力。”
第三段
在大多数国家,学生必须得向他们有意向的大学进行入学申请。申请英国留学的学生可以用一份申请表同时申请多所大学。学生可以通过英国文化委员会同时申请六所大学。这可以节省学生大量的时间和金钱。而对于其他国家的大学,学生申请每所大学都需要填写不同的申请表,并且为每次的申请付费。