帮忙翻译下来这篇英语作文。谢谢

Withmoreandmorecarscomingintoourfamilies,wearehappythatithasgreatlyimprovedourlife.Bu... With more and
more cars coming into our families, we are happy that it has greatly improved
our life. But unluckily, it has also brought many problems, such as heavy
traffic and traffic accidents。

  Traffic
safety is everybody's business. We must obey the rules. For example, we must
walk on walk side, when we cross zebra – crossing, stop
and look right and left, then go across fast. Don’t
play football on the road .we can tell our parents not to drink before they
drive, not to run through red lights, not to talk and laugh while driving etc。

  We can
say cars are coming into our life, but only when everybody thinks traffic
safety is everybody's business can we be safe driving on roads and walking on
sidewalks。
LULI璐6157
保护环境
很多人致力于跟种族主义,妇女歧视,动物虐待等不端行为作斗争,而我现在要谈的是为了保护环境儿而进行的斗争
尽管环境无法控诉人类对她所犯过的罪行,但她可以付诸行动。早些年中国人在黄河的源头处大量砍伐森林,直接导致了大片森林的消失和巨大的洪灾。曾经覆盖着绿草和森林的黄土高原变成了绿植寥寥的沙土。 还有些发达国家的例子,由于很多化工厂无过滤的排泄有毒化学品,化学气体,导致城里很多人死于空气污染,景象惨烈。这些比起我们对大自然作出的罪行,还只是小儿科!如果我们不切实的采取措施尊重大自然,我们会面对更加恶劣的情况
应该切实采取措施保护我们赖以生存的自然环境了,首先,政府应该禁止破坏河流,琥珀,海洋和大气,其次,还要切实呼吁大众了解保护自然环境的重要性
满意请采纳。
追问
是整篇的吗
西风丿吹不散
随着越来越多的汽车进入我们的家庭,我们辗转你仔细与生活水平的巨大提高。但不幸的是,这也地来了很多问题,不如严重的交通拥堵和交通事故。

交通安全是每个人的责任。我们必须遵守交通规则。例如我们必须走人行道,当我们穿过斑马线时,先停下来观察左右然后再快速通过。不能在路上踢足球。我们可以告诉我们的父母不能酒后驾车,不能闯红灯,不能在开车的时候又说又笑等等。

可以说汽车进入我们的生活,但不能只是想想交通安全是我们每个人的责任就能保证我们在路上开车或走路时就安全了。