谁能帮我翻译一下这篇英语短文,尽可能生动一点,跪求……悬赏另谈

AlittlebitmoreTodayisanexcellentdayformakingsmallchangesandimprovements.Whateveriswor... A little bit more
Today is an excellent day for making small changes and improvements. Whatever is working for you, find a way to improve it just a little. There's no need to make a huge change, just a small one, something you can do right now.
If you call just one customer each day, in the next month you will talk to about 30 people.If you learn just one new word each than 300 words.
Small improvements can add up over time to a big success. Look around you .Consider the work you do each day .Think about how you could do it just a little bit better.
In a marathon race ,each step taken by the winner is just a little bit longer and a little bit faster than each step taken by the others. Yet over a long race, the small differences add up to a big way.
Do just a little bit more today, and tomorrow too, and each day after that. Anyone can make a small improvement, and that can make a big ,big difference.
芮训陶
有点多
今天是一个小的变化和改进决策的好日子。无论是为你工作,找到一个方法来改善它只是一点点。有没有需要作出巨大的变化,只是一个小的,有些事情你可以做的事情。
如果你打电话,让我一个客户的每一天,在下个月你会向你学习约30 people.If只是一个新词每超过300字。
小的改善随着时间的推移可以添加到一个巨大的成功。看看你的周围。考虑你的工作做的每一天。想想你可以做它只是一点点改善。
在马拉松比赛中,获胜者采取的每一步都只是一点点长,一点点速度比其他人采取的每一步。然而,在一个漫长的比赛,小分歧加起来一大途径。
不要只是一点点,今天和明天也和后的每个日子。任何人都可以做一个小小的改进,并能作出很大很大的差异。
幕平行
多一点点
今天是完美的一天,因为你有了一点小变化和提高。无论在干什么,都要找到办法来提高一点点。不需要有什么巨大的变化,只要一点小,有几件事你现在所要做的。
如果你打电话只是一个客户的每一天,在一个月以后,你就能跟约30人如果你每一个新单词的学习只比三百字)。
小的改进能增加起来,随着时间的推移,大的成功。看看你的周围.Consider每天做你的工作如何.Think你能做的只是一个更好一些。
在马拉松比赛一样,所采取的每一步胜利者不过是多些时间和一点点的速度比每一个步骤被别人。但是在一场漫长加起来的小差异很重要。
多做一点点今天、明天也如此,天天都如此。任何人都会取得一点点进步,这样就会获得更大的收获。
百度网友e06e8b2
多一点点
今天是完美的一天,因为你有了一点小变化和提高。无论在干什么,都要找到办法来提高一点点。不需要有什么巨大的变化,只要一点小,有几件事你现在所要做的。
如果你打电话只是一个客户的每一天,在一个月以后,你就能跟约30人如果你每一个新单词的学习只比三百字)。
小的改进能增加起来,随着时间的推移,大的成功。看看你的周围.Consider每天做你的工作如何.Think你能做的只是一个更好一些。
在马拉松比赛一样,所采取的每一步胜利者不过是多些时间和一点点的速度比每一个步骤被别人。但是在一场漫长加起来的小差异很重要。
多做一点点,今天、明天也如此,天天都如此。任何人都会取得一点点进步。