各位网友能不能帮我一个忙,将下面一段话翻译成英语,要自己翻译的,不要用翻译软件翻译起复制过来的,谢 50

各位网友能不能帮我一个忙,将下面一段话翻译成英语,要自己翻译的,不要用翻译软件翻译起复制过来的,谢谢了,文章如下:这本小说是一部具有浓厚浪漫主义色彩的现实主义小说。《简·... 各位网友能不能帮我一个忙,将下面一段话翻译成英语,要自己翻译的,不要用翻译软件翻译起复制过来的,谢谢了,文章如下:
这本小说是一部具有浓厚浪漫主义色彩的现实主义小说。《简·爱》是部脍炙人口的作品,一部带有自传色彩的长篇小说。《简·爱》中的简·爱人生追求有两个基本旋律:富有激情、幻想、反抗和坚持不懈的精神;对人间自由幸福的渴望和对更高精神境界的追求。这本小说的主题是通过对孤女坎坷不平的人生经历,成功地塑造了一个不安于现状、不甘受辱、敢于抗争的女性形象,反映一个平凡心灵的坦诚倾诉的呼号和责难,一个小写的人成为一个大写的人的渴望。
鱼儿入红尘
  • 这本小说是一部具有浓厚浪漫主义色彩的现实主义小说。《简·爱》是部脍炙人口的作品,一部带有自传色彩的长篇小说。《简·爱》中的简·爱人生追求有两个基本旋律:富有激情、幻想、反抗和坚持不懈的精神;对人间自由幸福的渴望和对更高精神境界的追求。这本小说的主题是通过对孤女坎坷不平的人生经历,成功地塑造了一个不安于现状、不甘受辱、敢于抗争的女性形象,反映一个平凡心灵的坦诚倾诉的呼号和责难,一个小写的人成为一个大写的人的渴望。

  • This novel is a romantic color with a strong realist novel. "Jane Eyre" is so popular works, an autobiographical novel. "Jane Eyre" in the pursuit of life of Jane Eyre has two basic melody: passionate, fantasy, resistance and perseverance; longing for human freedom and happiness and the pursuit of higher spiritual realm. Is the theme of this novel by orphan bumpy life experiences, successfully created a restless, lying down, dare to protest image of women that reflects the soul of an ordinary frank talk call sign and censure, a lowercase person become a capital of human desire.

安联小射
A Romatic and realistic novel,Jane eyre,was populated around the world. The heroine of Jane eyre who pursuing the means of life with two basic melodies.The Spirit of love,fantasy,resistance and insistence.The longing of happness and the seeking of ideology.
后面的翻起来不顺.