请把下面四句话翻译成英语,谢谢了。

1恶意篡改一些知名词汇造成词汇的混乱和滥用2很多广告都故意扩大或夸张至极的产品效果,存在一定的欺骗性3到处的牛皮癣广告严重影响了我们环境4很多广告都利用明星作为产品的广告... 1 恶意篡改一些知名词汇造成词汇的混乱和滥用
2 很多广告都故意扩大或夸张至极的产品效果,存在一定的欺骗性
3 到处的牛皮癣广告严重影响了我们环境
4 很多广告都利用明星作为产品的广告代言人,但是这导致了很多文艺明星在广告中的表现不再是艺术,很多的体育明星表现的不再是体育精神
5 在日常看到的广告中存在误导消费者的广告,使消费者因受误导而遭受损失

是五句 又加了一句
天灯猫不会掉
1 恶意篡改一些知名词汇造成词汇的混乱和滥用
malicious tamper with some famous words caused confusion and abuse of vocabulary
2 很多广告都故意扩大或夸张至极的产品效果,存在一定的欺骗性
many advertisements are deliberately enlarging or an exaggerated product effect, there are certain deceptive
3 到处的牛皮癣广告严重影响了我们环境
all the psoriasis advertising serious influence on our environment
4 很多广告都利用明星作为产品的广告代言人,但是这导致了很多文艺明星在广告中的表现不再是艺术,很多的体育明星表现的不再是体育精神
many advertisements are using star as the advertisement of the product spokesperson, but this led to many actors in the advertisement's performance is no longer art, many sports stars performance is no longer the spirit of sports
5 在日常看到的广告中存在误导消费者的广告,使消费者因受误导而遭受损失
in daily see advertisement misdirect consumer exist in the advertisement, make consumers by misleading suffered losses
leshijiazu
什么话,连个P都没有,回答什么
tdrtaxiang
哪里啊?
??????在哪????????