乔布斯英语介带中文翻译40字左右

拜托了... 拜托了 展开
阿肆聊生活

Steven Paul "Steve" Jobs (February 24, 1955–October 5, 2011) was an American businessman, designer and inventor.

He is best known as the co-founder, chairman, and chief executive officer of Apple Inc.

Through Apple, he was widely recognized as a charismatic pioneer of the personal computer revolution and for his influential career in the computer and consumer electronics fields.

翻译

史蒂芬•保罗•乔布斯,通称史蒂夫•乔布斯,(1955年2月24日-2011年10月5日),是美国商业巨子,设计家和发明家。

他是苹果公司的创办人之一,曾任该公司董事长及行政总裁等职位。他在苹果公司被公认是一个具有领导风范的先锋人物,其在个人电脑领域和电脑和电子消费领域的个人影响力不可估量。

jinnihe1

翻译如下
乔布斯是一个天才,他影响了那么多人。史蒂夫·乔布斯重新定义了零售体验。乔布斯是一位改变了多个领域面貌的伟大的企业家和创新者。乔布斯,苹果创始人,去世了。所以苹果公司史蒂夫.乔布斯时代也许已经结束了。
He's a genius and an influence to so many people. Steve Jobs, Apple founder, dies.Steve Jobs redefined the retail experience. Jobs was an entrepreneur and innovator who changed several industries.And so the era of Steve Jobs at Apple may already have ended.
朱冰枫CW
呃呃呃呃呃我现在在哪里呢。我在这里等你回来我给你打电话给我打电话吧。我