帮我区别一下:be good for、be good in、be good with、be good at

begoodfor、begoodin、begoodwith、begoodat分别是什么意思,有什么用法,结构??要准确哦!!明天期中考试begoodin有这个结构的,等同... be good for、be good in、be good with、be good at分别是什么意思,有什么用法,结构?? 要准确哦!!明天期中考试
be good in有这个结构的,等同于do well in 老师讲过的,想起来了
粽S你米商量
be good for对...有好处, 如:
Drinking lots of water is good for us.
喝大量的水对我们有好处。

be good with 和...处的好, 如:
She's always good with children.
她总是和孩子们处的好。

be good at 擅长... 如:
Jim is very good at sports.
吉姆很擅长运动

没有be good in这个结构
☆汐泪の痴↓
be good for 对……有好处;对……有作用
be good at 善于,擅长于
be good with 擅长