急!求翻译!线上等!

名成教育17

急!求翻译!线上等!

你好!
The weather is one of the most monly talked about ics. It is something that we have to face eveyday. The weather affects every moment of our lives. For example, time of an outing, the location or the clothing one wears. The effect of the weather on agricultural crops is one that cannot be ignored. It decides when the crops are planted, harvested and how much water needs to be provided. Pleasant weather will lead to bountiful harvests. people also look at weather for philosophical ideas. An example is 'after the storm es the rainbow'. Ocassionally, the weather has some positive effects on us. However, it is not always well received by the masses. For example, deserts, tundras, hurricanes. We are looking for the law of the weather to benefit mankind. The weather affect the mood of the people. For example, sunny weather brightens our mood, rainy days depresses it. Whatever the weather, it is a gift of nature that make our world colourful. The different weather brings about different feelings, making us feel that every day is not the same. With every new day, es new changes. Each type of weather has its own special beauty.
百度教育团队【海纳百川团】为您解答
如满意,请点选“选为满意答案”按钮,谢谢~

java程式题目急

(1)sum=0;init pos
(2)pos%2==1;下表为奇数
(3)pos++; 下一个

急!急!急!求电脑大神帮助

把插口重新插一遍,检查一下有没有哪些地方松动了,或者插错插口了,尤其注意记忆体条,记忆体条问题经常引起蓝屏。清理一下灰尘,不行了话重灌系统吧。这些是个人经验,本人不是专业的,所以你参考一下。

高考填志愿 急

女生的会计、电子商务、营销类、艺术类的都可以啊
西藏,可以报很多地方啊,你可以去想好学什么专业,想去哪个城市
然后再去相应的了解比较好啊

请帮我一下 急 急 急

1. 33
2. 120
3. 160
4. 980
5. 甲33 乙47 丙14
6. A一D二B三C四
7. 36
8. 8
9. 红14黑7白2
10.男8女6
11.(1)13,16
(2)4,16
(3)16,36
(4)13
(5)162,486
13. 60
14. 11
15. 10
16. 8
17. 27
18. 绿

原创现代诗,急!

你没来的夏天(题目)
骄阳似火
你打我面前走过
盼你来
恰若雨后的傍晚的天
虫鸣的风里
迎接满满的星辰
你不来
七月的流火不灭
我抱着西瓜
睡了一个夏天
蔺草下轻掩著砖的呼吸
你不来
我从树阴下走过
嘎嘎的小石子
碎了一个夏天
踏在我的光脚板下
一会儿搓在细末的泥土里
蒸腾起的小河里的鱼草气

81和49能约分吗?急

不能!
因为:
81=3x3x3x3
49=7x7
除1之外,再也没有公因数了,所以不能约分

会计分录,急

所得税的核算(注:所得税计算)
①计算所得税
借:所得税费用
贷:应交税费----应交所得税
②交纳所得税
借:应交税费----应交所得税
贷:银行存款
③所得税转入本年利润(可单独结转)
借:本年利润
贷:所得税费用

结转损益类各账户
规律:损益类账户转入“本年利润”后,损益类账户无余额
①收入、收益转入本年利润(损益类有贷方发生额的帐户)
借:主营业务收入
其他业务收入
营业外收入
投资收益
贷:本年利润

②成本、费用转入本年利润(损益类有借方发生额的账户)
借:本年利润
贷:主营业务成本
贷:其他业务成本
贷:营业税金及附加
贷:销售费用
贷:管理费用
贷:财务费用
贷:营业外支出
贷:所得税
③规律:年末,本年利润转入“利润分配—末分配利润”后,本年利润无余额。
借:本年利润
贷:利润分配----末分配利润
(本年利润账户的余额,注:期初余额)

利润分配
①提取盈余公积
借:利润分配---提取盈余公积
贷:盈余公积(净利润*提取比例)
②向投资者分配利润
借:利润分配---应付库存现金股利
贷:应付股利 (流动负债)
④支付股利时
借:应付股利
贷:库存现金、银行存款

急!两道会计题目!急!急!

02 5 1 收到票据
借:应收票据 234000
贷:主营业务收入 200000
应交税金-应交增值税(销项税额) 34000
02 7 31 计提利息
借:应收票据 4680=234000*0.08*3/12
贷:财务费用 4680
02 8 1 到银行去贴现
商业汇票终值 23400*(1+0.08*6/12)=243360
应付的贴现利息 243360*0.09*3/12=5475.6
借:银行存款 237884.4
财务费用 795.6
贷:应收票据 238680
02 11 1到期日票据承兑人无法兑现 银行退回贴现票据 并扣款(按终值)
借:应收票据 238680
财务费用 4680
贷:银行存款 243360
借:应收账款 243360
贷:应收票据 243360

发出原材料
借:生产成本 235 000
贷:原材料
材料成本差异
借:制造费用 12 000
贷:原材料
材料成本差异
借:管理费用 3 000
贷:原材料
材料成本差异
本月材料成本差异率=(247 000-230 000-3000)/50000+230000=0.05
超支部分 -----

北京金瑞博