常用英语交际口语

现在你在我眼前

英语日常用语口语如下:

1、That’s ridiculous. 那太荒唐了。

2、There is a call for you. 有你的电话。

3、You are still the same. 你一点都没变。

4、What a terrible thing to do. 这种事真令人发指。

5、I guess not. 当然不是。

6、We should definitely play together some time. 我们一定要找个时间一起打球。

7、So, do you like the course? 对了,你喜欢这个球场吗。

8、What do you do in your free time? 你空闲时都在做什么。

9、Come and meet my friends. 过来见见我的朋友们。

10、Do you know what I mean? 你明白我的意思吗。

11、A funny thing happened to me the other day. 几天前我碰到了一件很有趣的事。