足球的英语怎么读

学计算机的00

football n.足球运动;足球;橄榄球;屡起争议的问题;被踢来踢去的难题

soccer n.足球

association football英式足球

footy n.同 football;足球

造句:

1.足球界的形象需要改善。Soccer needs to clean up its image.

2.他执教篮球和足球。He coaches basketball and soccer.

3.目前有几家足球俱乐部在股票交易所上市。Several football clubs are now quoted on the Stock Exchange.

4.他是我训练过的最出色的足球运动员。He's the best football player I've ever coached.

5.他已被列入斯坦福大学的美式足球奖学金等候者名单。He's been wait-listed for a football scholarship to Stanford.