怎么写大学生活规划?

教育小知识123

希望在大学里学到什么这个问题的话,可以讲一下自己的专业学的是什么,还有就是部门和社团希望学到什么。

My major in university is software engineering, which can teach me some programming skills. I want to learn some practical programming skills in this major, which will help me find a job in the workplace in the future.

I want to learn some practical communication skills in departments and associations, which will help me establish a good interpersonal relationship with others during college and work. There are many things I can learn in college. I hope I won't waste my college time.

我在大学的专业是软件工程,这门专业可以教我一些编程能力。我在这个专业想学到一些实用的编程能力,这有助于我以后在职场里面就业。

在部门和社团里面我想要学到一些实用的沟通能力,这有助于我在大学期间和工作期间和其他人建立一个很好的人际关系。在大学可以学到的东西还有很多,我希望我不会荒废我的大学时光。