in Australia,he made a lot of friends ()english well to make himsef ()

alearn,understandbtolearn,understoodclearning,understanddlearned,understood... a learn ,understand b to learn ,understood c learning, understand d learned ,understood 展开
amyzhang850728
答案选择B,不定式做定语和补语
翻译出来是,在澳大利亚,他交了很多朋友去学好英语使自己明白,
他在澳大利亚的时候交了很多朋友,这是句子的主杆,后面的定语to learn english ,去学习英语,后面的补语 to make himself understood 继续补充说明,让自己去明白,
至于明白什么,可能文章前面或者后面交代了,大致可能是外国的习惯啊,语言之类的,
希望可以帮到你
检索少年
b
jakirobobo
b