英语高手进!!!急!!!

1Onbehalfofthesponsoringcompanies,weregrettoinformyouthatyourscholarshipforundergradu... 1 On behalf of the sponsoring companies,we regret to inform you that your scholarship for undergraduate studies in Singapore
has been suspended with effect from Semester 1 of Academic Year 2010-2011. you are still required to serve your 6-year bond working
for Singapore-registered companies.

2 However,you may comtinue to read your program of study at NTU.please note that all pertinent fees,i.e.,tuition fees and other
compulsory fees,will have to be borne by you.In order to finance your tuition fees,you may wish to consider applying for Tuition Fee
Loan and/or the ntu Study Loan. For the NTU Study Loan,please apply online via Studentlink between 1 july to 27 August 2010.If you
need further assistance,Please email to
Google翻译的就不要贴了!!!!
程衍尚同志
1代表赞助公司,我们遗憾地通知你,你在新加坡大学本科教育奖学金
在一九九九年已经被暂停的第一学期你是2010-2011.学年,服事你仍然需要6年的债券工作
为Singapore-registered公司。

2然而,你可能comtinue读你的学习计划的在NTU.please值得注意的是,所有的相关的费用,例如,学费等
义务费用,必须由你方负担为了资助你的学费,你可能想考虑申请学费
贷款和/或诺丁汉特伦特大学留学贷款。为南洋理工大学留学贷款,请在网上申请通过Studentlink 8月27日之间2010年7月1日如果你
需要进一步帮助,请寄电子邮件
凤碧萱vd
身为另一个赞助商,我们感到惭愧的通知你,你在新加坡的奖学金已经被暂停,有效日期将从2010至2011年的第一学期。
但你仍被要求为新加坡注册公司服务以便还清你的6年期债券的工作。

无论如何,你仍然可以继续你在NTU的课程。
请注意,相关费用,例如,学费,和其它义务付费费用,这些费用都必须自己缴。
为了资助你的学费,你不妨考虑申请学费贷款和/或台大研究贷款。
有关NTU学费贷款问题,请在七月一日至八月二十七日在有关学生部门的网上注册。
如需进一步或详细的帮助,请寄电子邮件至……

参考资料: 自己

FunnyDonkey
1、为赞助方的权益考虑,我们很遗憾的通知你,你在新加坡本科期间的奖学金已被暂停,从2010至2011学年的第一学期开始生效。但你任然需要根据约定在新加坡注册的公司里从职6年。
2、不管怎样,你还是可以在NTU继续你的学习,但是注意其相关费用,包括学费以及其它一些需要自己缴纳的费用。为了不至于让你付不起学费,你可以尝试申请助学贷款或者是NTU贷款,若有需要,务必在7月1日至8月27日通过Studentlink链接在网上申请,详情请致邮......