几道英语题

1。Thefoxwasluckyenoughtoescape()thehunter.A.fromB.beingcaught这道题选A,我不懂B为什么不行2.Ihavewo... 1。The fox was lucky enough to escape ( )the hunter.
A. from B.being caught
这道题选A, 我不懂B为什么不行
2.I have won a holidy for two weeks to Singapore .I(will have taken )my parents
为什么要用将来完成时?
3.---Have you been to the Great Wall?
---Perhaps not in my memory .( ),it might have been during my early childhood.
A,If ever B.If once
匿名用户
1.解析A:from是"从"什么中逃亡(逃脱)
being是个延续性动词,前面有ESCAPE,还用来干嘛?
2.解析:没看见“for”吗?这标志着未来一段时间,动作还没完成,当让用将来完成时。
3.解析A