求翻译啊!!!

Iamlookingforsomeonewhocanbemybestfriendandmore.IworkatabarandamintheAirForce,soIgeta... I am looking for someone who can be my bestfriend and more. I work at a bar and am in the Air Force, so I get all the lines and lies to can think of. I am ready for someone who means what they say. I am a person who loves life and I want to share it with someone who loves it as much as I do. No I don't go to extreme things because you only live life once, but I do try and spend lots of time with all my friends and family. Friends and family are very important to me and I want to find someone who feels the same way. I guess I am looking for someone who has life goals, but must take time to stop and enjoy life and friends.You only get one shot at life, so you better make it a good one. I am looking for someone who understands me as a person and my job as a bartender. Someone who is pretty much my best friend. I don't need a clingy guy who calls me at every waking moment, but someone who will text me at work just to say hi. 展开
小巴萨
我在寻找那些能成为我最好的朋友或者更深关系的人.我工作在一间酒吧和并且在空军服役, 所以我清楚一个人所能想到的所有航线和人们的谎言. 我已经为自己去找到一个人所说即其所想的人做好了准备.我是一个热爱生活的人,并且想和那些同样热爱生活的人一同分享. 因为人生只有一次,我并不去做那些过火的事情,但是我的确愿意花大把大把的时间和为自己我的朋友,家人呆在一起. 朋友和亲人对我来说非常重要,我也希望我寻找的那个人会有同样的感受.我想,我寻找的那个人,虽然有着生活的目标,但是一定会花时间停下脚步来享受生活,感受友谊. 人生只有一次机会,所以我们最好努力使它变得美好. 我正在寻找的那个人,他会理解我作为一个人类的想法,理解我作为一个酒保的工作.,他几乎就是我最好的朋友. 我并不需要一个每天粘着我的人,一醒来就会给我打电话, 却是那些在工作中给我发一条短信,可能仅仅是为了跟我说一声
我是WHQ
我在寻找一个或很多个可以成为我最好的朋友的人。我在空军,而我的工作是在一家酒吧,所以我经历过所有能想到的线路和谎言。我准备好迎接某个他们说什么是什么的人。我是一个热爱生活的人,我想和某个像我一样爱它的人一起分享它。不,我不会去做极端的事情,因为生命只有一次,但我会尽力,并且花很多的时间和我所有的朋友和家人在一起。朋友和家人对我来说很重要,我要找到某个和我一样也这么认为的人。我猜我在找寻的这个人是一个有生活目标的人,但一定会花时间停下来享受生活和朋友的人。只有一次生命可以重来,所以你最好好好的活一次。我正在找一个理解我个人和我作为一个酒保工作的人。一个是我最好的朋友的人。我不需要一个在每一个醒来的时刻都呼我的粘乎乎的家伙,而是一个在我工作时给我发短信只为了说hi的人。