帮忙翻译一篇英语文章,急急急!!!!!!

Thefastestwaytotravelinacityisbysubway.Inmanybigcities,thereareusuallymorethanonesubw... The fastest way to travel in a city is by subway. In many big cities, there are usually more than one subway lines. How to travel by sybway? Here is something to know before you travel by subway. First, you should choose the right line. If you don't, you will have to get off and take another one. Second, you need some coins to buy your ticket.In most of the ticket machines, only coins are used. You can change coins at the ticket office. If you have a prepaid card, you can just go ahead. After you buy the ticket, you should wait for your train behind a yellow line. You mustn't walk to close to the yellow line. It's dangerous. 展开
umakesure
在城市里旅行最快捷的交通方式就是乘坐地铁。在很多大城市里,通常都有多条地铁线。怎样乘坐地铁出行呢?你需要提前了解以下几点:首先,你应该选择合适的线路。如果你选错了线路,那你必须中途下车再换乘其他的线路。其次,你需要准备硬币以便购买车票,因为大多数自动售票机只接受硬币。当然你也可以在售票口兑换硬币。如果你有预付费的地铁卡,那你可以直接入闸乘车。你买票以后,应该站在黄线意外等候地铁到来。你绝对不可以越过那条黄线,因为那样做很危险。
mhf19891030
在城市旅行最快的方法是乘地铁,在许多大城市,通常不只一条地铁。怎样去乘地铁呢?这里有些你乘地铁以前需要知道的常识,首先,选择一条正确的路线,如果没有选对,你将不得不下车再去乘坐另外一条,然后你需要一些硬币来买票,大多数的售票机只能使用硬币,你也可以在售票处换硬币,如果你有一张预付卡,你可以继续向前走,买到票后,你应该站在你的那辆车次的黄线外等候,不要在黄线附近来回走动,那样是很危险的