一首美到极致的歌曲 任何女孩听完这首歌都会爱上你 ,有这么一首歌 ,有没有人知道他的中文歌词是什么啊!

觉得很好听,但是不知道是什么意思。。想知道意思,为什么“任何女孩听完这首歌都会爱上你”很好奇,呵呵... 觉得很好听,但是不知道是什么意思。。想知道意思,为什么“任何女孩听完这首歌都会爱上你”很好奇,呵呵 展开
皮克斯LOVE
If i walk, would you run?
我靠近会让你却步吗?

If i stop, would you come?
我的止步会让你走近我吗?

If i say you're the one, would you believe me?
若我说你是我的她,你会相信吗?

If i ask you to stay, would you show me the way?
若我请你留下,你愿意指引我吗?

Tell me what to say so you don't leave me.
告诉我该说什么才能把你留下

the world is catching up to you
世界牵绊你的脚步

while you`re running away
而你努力狂奔

to chase your dreams
追逐你的梦想

it`s time for us to make a move
是时候我们迈出脚步

cause we are asking one another to change
争取这一次改变的机会

and maybe i`m net ready
或许我没有准备妥当

But I'll try for your love
但我要争取你的爱

I can hide up above
我可以选择逃避

I will try for your love
但我要争取你的爱

we`ve been hiding enough
我们已经躲藏的够久了

I will try for your love
但我要争取你的爱

I can hide up above
我可以选择逃避

If i walk, would you run?
我靠近会让你却步吗?

If i stop, would you come?
我的止步会让你走近我吗?

If i say you're the one, would you believe me?
若我说你是我的她,你会相信吗?

应该是你要找的,恩恩