雅思口语话题的回答,急求

需要面对面和考官说两分多钟,中间考官不打断。假如你在考试时,遇到这样的话题,你的答案是什么呢?Describeasongorapieceofmusicyoulike要求详... 需要面对面和考官说两分多钟,中间考官不打断。
假如你在考试时,遇到这样的话题,你的答案是什么呢?
Describe a song or a piece of music you like
要求详细一些 谢谢
详细一些的意思呢 可不可以有人帮我写一段上来
最好可以直接照着念的
环球雅思祁连山
"就是让你描述你喜欢的一种音乐类型,可以是那些摇滚音乐,古典英语等等。我给你一些这个话题能用的上的一些好的表达,其余的部分你还是自己组织吧,自己的东西才是好的:The right song can put anybody in a better mood and soothe emotional turmoil. We all go through our phases, and most people will turn to certain songs to improve their moods.
Music therapy
Make people calm down
Music has the ability to express our feelings better than any other medium.
We have favorite songs for particular situations because we tune into the melodies that capture our vibe the best "
Mimibbs
如题两个方面呗
一个是 a song/a piece of music 一个是 you

music
就从什么类型? classical? pop? jazz?
song 就是中国,外国? 歌手? 年代?

you
就是你在哪听到的? eg. background music.....
你为什么喜欢?
能给你带来什么? eg. restore my soul