这段英语什么意思

Theserestaurantsarealsopopularbecausethefoodisalwaysthesame.Peopleknowthatiftheyeatat... These restaurants are also popular because the food is always the same. People know that if they eat at a company’s restaurant in the north or south of the city, the food will be the same. If they eat in New York or San Francisco, it will still be the same.
Fast service and low cost are important in the United States. One reason is that about 50 percent of all married women with children work outside the home. They are too busy and too tired to cook dinner every night.
Is the food at fast-food restaurants good for you? In general, it is all right, except that it has too much fat and salt.
瞳乱
这些餐厅也很受欢迎,因为食物都是一样的。人们知道,如果他们在公司的餐厅或南北方的城市吃,食物会是相同的。如果他们在纽约或旧金山吃,它仍然是相同的。
快速的服务和低成本是美国重要的。原因之一是,约50对已婚妇女儿童的百分之所有在外工作。他们是太忙,太累了,每天晚上做晚饭。
是在快餐店的食物对你有好处?一般来说,它是所有的权利,但它有太多的脂肪和盐。
哥曾是一个人
这些餐馆也很流行因提供都食物一直都一样。人们知道如果在公司都食堂吃饭不管是在南方还说北方食物也还是一样。如果他们吃在纽约或在旧金山食物也还是一样。
服务快速和价格低廉在美国来说是很重要都。其中都一个原因就是超过50%都婚后妇女需要工作和带小孩他们很累所以不愿意去做晚饭。(美国晚饭是家庭重要都正餐)
快餐适合你吗??总的来说,是的但是除了太多的脂肪和盐。

童鞋学英文要自己动脑,学出了就在你都脑子里是你的,要说应付差事都话那大可不必了。
月杼
这些餐厅很流行是因为食物都是一样的。人们知道不论公司的餐厅是在城市的北部或南部,他们吃到的都是一样的食物。无论在纽约或是三藩市,他们都吃同样的食物。
在美国,快捷的服务和低廉的价格是十分重要的。原因之一是因为50%有孩子的已婚妇女都在外工作。她们很忙,不想每晚都煮饭。
快餐店对你来说如何?总的来说,还是不错的,就是脂肪和盐太多。