求高手帮忙翻译成中文 谢谢!

귀하가개인정보의오류Ǻ... 귀하가 개인정보의 오류에 대한 정정을 요청하신 경우에는 정정을 완료하기 전까지 당해 개인정보를 이용 또는 제공하지 않습니다. 또한 잘못된 개인정보를 제3자에게 이미 제공한 경우에는 정정 처리결과를 제3자에게 지체없이 통지하여 정정이 이루어지도록 하겠습니다.
본사이트는 이용자의 요청에 의해 해지 또는 삭제된 개인정보는 “본사이트가 수집하는 개인정보의 보유 및 이용기간”에 명시된 바에 따라 처리하고 그 외의 용도로 열람 또는 이용할 수 없도록 처리하고 있습니다.
jakirobobo
在回归个人信息的错误修正要求更正则新之前完成后,利用个人信息。不提供或错误的个人信息,也已向第三者提供的情况,政局的处理结果,毫不犹豫地给第三者通过地下多更正实现。
本网站使用者,并要求的个人信息被删除或正式网站收集的个人信息的储备及利用期间表示:“上明示的根据处理其他用途阅览不得使用或正在处理。
raymond_zhong
Your personal information is requested for the error correction until the correction is completed or provide such personal information is not available. Also incorrect personal information 3rd parties already provided if correcting processing result 3rd parties notified without delay your RESTATE ensure'll.
Revocation by the user of this site, or deleted at the request personal information, "Retention of personal information being collected by this website and use the term" as specified in the processing and inspection or other purposes, so that treatment is available.