英文翻译,帮帮忙!谢谢!

1)Ito,ateacherofKoreancooking,saiditusuallytakesabouttwohourstogettoNaritaairport,the... 1)Ito, a teacher of Korean cooking, said it usually takes about two hours to get to Narita airport, the Kanto reion's main international gateway, and that she used to stay overnight at a nearby hotel before and after flights to lessen her fatigue.

2)Tokyo International Airport, as haneda is officially known but never called, had been relegated to domestic flights for three decedes, serving as a hub for 48 local airports. It also accmmodated a limited number of chartered short-haul flights to Beijing, Shanghai, Seoul and Hong Kong.
hunterubo
1-作为一名韩国料理的老师,ITO表示:她通常需要2小时才能到达成田机场(关东地区的主要交通接口),为此,她过去经常乘飞机前后,分别在附近的酒店过一晚,以减少飞行带给她的疲劳感。

2-东京国际机场,虽然没被这么叫过,但实际上官方的名字应该叫羽田机场,已经被委托给国内航空公司30年之久了,一直被作为48个地区机场的枢纽中心。同样的,该机场提供有限的包租到北京,上海,首尔和香港的短程航班。
kakashyoo
伊藤,一韩国料理老师,她说通常需要大约两个小时去成田机场。成田机场是关东地区的主要国际门户。她总是以在起飞前和着落后在附近的旅馆过夜来减轻疲劳。

东京国际机场虽然是羽田机场的官方名称,但它从没被这样称呼过,在过去的三十年里它已降级为一个为国内航班服务的机场,是48个地方机场的枢纽。同时它还容纳飞往北京、上海、首尔和香港的仅有的几个特许短途航班。
绿柳拂风2
1)伊藤,一对韩国烹饪教师,他说,通常需要大约两个小时去成田机场,关东reion的主要国际门户,而她用来过夜之前和之后的航班在附近的酒店,以减轻她的疲劳。 2)东京国际机场,羽田机场的正式名称,但从来没有所谓的,已退居为三decedes国内航班,作为48个地方机场枢纽服务。它还accmmodated的特许短途航班数量有限的北京,上海,汉城和香港。