请求英语翻译,翻译两个问题。。 5

1)AccordingtoMulticompetenceTheorywhatisthegoaloflanguageteaching?Istherearoleforanat... 1)According to Multicompetence Theory what is the goal of language teaching?Is there a role for a native speaker?Is it appropriate to use L1 in the classroom?
2)What do you think should be china's official policy with regard to the teaching of L2 languages in schools? Do you think china should be1)assimilationist? 2)transitionalist, or support 3) language maintenance? Why?

请上面两个问题翻译成中文,谢谢谢谢啦!!!
高手920
1)根据Multicompetence理论是什么?目标语文教学是有喇叭的作用对于本机,究竟是适合使用的课堂中,L1?2)你认为应中国的教学的官方政策,考虑到在学校二级语言?你认为中国应的BE1)同化? 2)transitionalist,或支持三)语言的维护?为什么呢?
jzlazen
1)根据Multicompetence理论显示。语言教学有有么?作用为一个以英语为母语的人? 它可以使用母语在教室里学习吗?
2)你认为中国应该怎样制定官方政策的教学语言,让英语以这二语言学习的学校?你认为中国应该支持语言维护工作吗?为什么?
qiuh128
1. 根据多语言能力理论,教学语言的目标(对象)是什么?是说母语的人一种作用吗?适用 L1在课堂上的教学吗?
2. 通过 L2的教学语言,你认为中国的教学官方政策应该是什么样的?你认为中国在语言维护方面应该是个(语言)1)同化者2)翻译者3)支持者?为什么?