求人工翻译

Mikewastakentothepolicestationandputinaroomwithanotherthief,anoldman.ThismanlookedatM... Mike was taken to the police station and put in a room with another thief, an old man. This man looked at Mike and said, 'Why have they brought you here?' 'I stole a small radio one day after my lessons,' said Mike. 'You should steal something which is worth a lot if you want to be a thief. You ought to steal something really valuable, which you can be proud of, so that your name is put in the newspaper. Go and steal a lot of money from a bank next time!' Mike thought for a few seconds and then said, 'I can't do that.' 'Why can't you?' said the old thief. 'Are you afraid?' 'No,' said Mike. 'I'm not afraid, but the banks all close at three o'clock, and my lessons don't finish till four.' 展开
crystal9285
迈克被送进了警察局和另一个小偷——一个老男人关在一间屋子里。这个人看了看迈克说,“他们为什么带你到这里?” “有一天我放学后偷了一个小收音机”迈克说。“你要想当小偷的话就要偷些价值高的东西。你应该偷一些真正有价值的东西,这样你才能以此为傲,这样你的名字才能登上报纸。下次去银行多偷些钱!”迈克想了一会然后说“我不能这样做。” “你为什么不能?”老人说“你害怕吗?” “不”迈克说“我不害怕,但是银行三点就关门了,而我的课要到四点才结束。”
语言桥
吾名翼
迈克被带到警察局和其他贼关在一个房间,一位老人。这人看着迈克说,“他们为什么把你带到这里?”我偷了一天一个小收音机后我的教训,”迈克说。”你应该偷东西,如果你想成为一个小偷,是很有价值的。下次去从银行偷了很多钱!”迈克想了几秒钟,然后说,“我不能那样做。”“你为什么不可以?”老贼说。”你害怕吗?”你害怕吗?”不,”迈克说。”我不害怕,但银行都在三点的时候,我的教训,不完成到四。”
求采纳!
追问
这是在“百度翻译”上翻译出来的
追答
我稍微添加了一点百度翻译
喻觅露6Y
Henna染发剂的吧? 请稍等
打开Henna粉袋,倒在碗里,加水,搅匀至糊状。
搅匀,不要留有小块儿。
用刷子把糊糊刷在头发上,用细齿梳子将头发从发根到发梢分成小缕头发。
梳匀,不要留下没有刷上Henna糊的头发。
发际处多刷几次。
调制好的Henna糊,不要久置不用,放的时间越长,效果越不好。
为了让头发吸收颜色,请等到头发完全干燥。 为了方便,也可以用吹风机。
然后用清水和肥皂或洗发水反复洗头,直到水清为止。
洗后用毛巾或者吹风机吹干头发,头发就美美亮亮的啦~
所有的原料都请一次用完,没用完的存下来没用。