帮我写一篇英语作文 急急急急急急 谢谢啦

我最喜欢的动画是《喜洋洋与灰太狼》我认为它是我国产动画中最成功的一部它很幽默也充满了智慧也表现出了一些真理从中我们可以学到许多知识可是它适合的年龄群只有儿童对于大人来说就... 我最喜欢的动画是《喜洋洋与灰太狼》 我认为它是我国产动画中最成功的一部 它很幽默 也充满了智慧 也表现出了一些真理 从中我们可以学到许多知识
可是 它适合的年龄群只有儿童 对于 大人来说就有点幼稚了 总的来说 它很成功
爱包子的牙签
My favourite cartoon is <Pleasant Sheep and Big Big Wolf>.I think that it is the most successful cartoon which were produced by China.
It is really a humorous cartoon and full of wisdom.In fact,it shows truth to us.We will learn a lot from it if we think over after watching it.However,it is only suitable for children.Adults think it is too childish to them.But anyway ,it it very successful!
咩哈哈哈哈,咱原创的......