能帮我翻译一点句子吗,谢谢。

1:你愿意和我一起去看电影吗?2:桌子上有一支钢笔,两把小刀和五本书3请你给我们一些建议,好吗?4这个房间够大了,能容纳5个人5:在我们学校有2000名学生6:我想买一个... 1:你愿意和我一起去看电影吗?
2:桌子上有一支钢笔,两把小刀和五本书
3请你给我们一些建议,好吗?
4这个房间够大了,能容纳5个人
5:在我们学校有2000名学生
6:我想买一个带一个美丽花园的大房子
7电影已经开始5分钟了
8:请告诉我,我们什么时候开班会
谢谢,回答完立马给最佳,不要机器,我分不多,万分感谢啊,
eeENJOY
知道合伙人教育行家
An English major with TEM8 & BEC HIGHER

1:你愿意和我一起去看电影吗?
Would you like to go to the cinema with me?

2:桌子上有一支钢笔,两把小刀和五本书
There are a pen, two knives and five books on the desk.

3请你给我们一些建议,好吗?
Would you please give me some advice?

4这个房间够大了,能容纳5个人
The room is big enough for 5 persons.

5:在我们学校有2000名学生
There are 2000 students in my school.

6:我想买一个带一个美丽花园的大房子
I want to buy a big house with a beautiful garden.

7.电影已经开始5分钟了
The film has been on for five minutes.

8:请告诉我,我们什么时候开班会
Please tell me when our class meeting begins?
小怪兽TOT
1: you do and me together go watch film ?

2: there are one pen two knife and five books on the desk

……