英语翻译,别用翻译软随便件拉一下,谢谢

220.Statisticsshowthatwhenemployeesareworkingindividually,theircreativitywillbelimite... 220.Statistics show that when employees are working individually, their creativity will be limited because they are used to the methods or the process that they have been using for some time. On the contrary, motivated or enlightened by other team members, employees in a team usually become more creative and give more suggestions in decision-making process. As a result, managers can make more feasible decisions. 展开
百度网友2af26376286
220.Statistics表明,当员工独立工作,他们的创造力将是有限的,因为他们习惯了的方法或过程,他们已经使用一段时间。相反,动机或其他团队成员开明,在一个团队的员工变得更有创造性,通常给予决策过程中更多建议。因此,管理者可以做出更可行的决定。
fredwcp
有资料显示,当员工独立工作的时候,他们的创造力会受到限制,因为他们习惯了他们一段时间以来一直使用的方法和程序。相反地,如果有其他团队成员的激励或启发,这个团队的员工常常会更有创造力,且能在决策程序中给予更多建议,其结果是,经理们会更容易地做出决策。
戊秋梵静U5
统计数据显示,雇员单独的工作时,他们的创造能力是有限的,因为他们习惯于他们一直用的方法或过程。相反,被其他团队成员激发或启发的员工团队通常变得更有创造性和给予更多的建议在决策过程中。因此,经理可以使更多的可行的决定。
坠雪影
统计表明,当员工独立工作时,他们的创造力将是有限的,因为他们习惯了使用那些已经采用一段时间的方法或过程。相反,受其他团队成员的激发和启迪,在一个团队中工作的员工会变得更有创造性,在决策过程中通常给予更多建议。因此,管理者可以做出更可行的决定。