求一位好心人帮我把这段话翻译成汉语,不要用百度翻译,百度翻译出来的语句都不通顺

In1775,whentheAmericanWarofIndependencebegan,GeorgeWashingtonwaschosentoleadtheAmeric... In 1775,when the American War of Independence began,George Washington was chosen to lead the American army.Washington knew his job would be difficult.The army was.The soldiers were untrained and had few guns.The British army was large and strong.Its soldiers were trained very well.
The early battles showed Washington's problems.His army was easily defeated in the Battle of New York.Then Washington thought out a plan.On Christmas night in 1776,he had his soldiers attack the enemy in the city of Trenton,New Jersey.The enemy soldiers never expected an attack on such a night.They were having a Christmas party.Washington won his first victory.Washington's army won the final battle in York town in 1781.
雨落殇痕凌
1775年,当美国独立战争开始的时候,乔治 华盛顿被选作美军统帅。华盛顿深知任重道远,美军也并非一帆风顺。士兵们久疏战阵,武器匮乏。英军不仅队伍庞大,而且实力强劲、训练有素。
早期的战斗验证了华盛顿的顾虑。在纽约城一战中,美军被轻易击败。不久后,华盛顿想出了一个计划。在1776年的圣诞节之夜, 美军突袭了新泽西州的特伦顿城。 英军从未想过美军会在圣诞节发动攻势。他们正沉浸在圣诞节盛宴当中。华盛顿取得了他的战斗首胜。他领导的美军在1781年的约克郡最终之战中获胜。
匿名用户
1775年,美国独立战争开始。乔治华盛顿被推举领导美国军队。华盛顿深知自己的工作绝非易事。士兵缺乏训练,缺少枪支。英国军队则非常强大。他们的士兵训练有素。
早期的战争暴露了华盛顿面临的问题。他的军队在纽约战役中轻易就被击溃。之后,华盛顿想出来一个计划。在1776年的圣诞夜,他命令军队攻击特伦顿城(美国新泽西州首府)。敌军士兵从未在这样的夜晚遭受过如此攻击,他们当时正在举行宴会。华盛顿赢得了自己的第一次胜利。并于1781年在约克镇赢得了最终的胜利。
韵寒夜公主
1775,美国独立战争开始时,乔治华盛顿被选为领导美国军队。华盛顿明白他的工作会很困难。部队。士兵们训练了几枪。英军高大和强壮的士兵被训练得非常好。
早期的战斗显示了华盛顿的问题。他的军队在纽约战役中击败华盛顿。然后想出一个计划。1776圣诞节晚上,他手下的士兵在特伦顿,新泽西城的敌人的攻击。敌人的士兵从来没有想到在这样一个晚上的攻击。他们有一个圣诞节方。华盛顿赢得了他的第一场胜利。华盛顿的军队赢得了最后的战斗在约克镇1781。